Čišćenje separatora masti

Čišćenje separatora masti je osnovni deo održavanja bilo koje komercijalne kuhinje ili postrojenja za preradu hrane. Redovno čišćenje separatora masti pomaže u obezbeđivanju funkcionalnosti i održavanju higijene kuhinja i postrojenja. Masti i ulja mogu nakon odrđenog vremena sprečiti dalje taloženje u sistemu drenaže i mogu mogu izazvati potencijalno štetne blokade celog sistema, kao i kvarove na instalacijama.

Preterana akumulacija masti u separatorima takođe može otežati odlaganje i postati izvor neprijatnih mirisa i potencijalno štetnih mikroorganizama.

Otpad iz separatora masti je klasifikovan kao kontrolisani otpad. Za zaštitu životne sredine ili zdravstvenu zaštitu mora postojati dokaz da je redovno čišćenje separatora masti učinjeno i da je otpad koji je uklonjen pravilno odložen.

Brza Voda doo vrši higijensko čišćenje i odlaganje masti iz separatora masti, a nudi i širok spektar usluga čišćenja, ko što su čišćenje septičkih jama, odlaganje i zbrinjavanje otpadnih materija po svim zahtevanim standardima zdravstvene i zaštite životne sredine.

Redovno čišćenje separatora masti i sigurno zbrinjavanje otpadnih materija radi se na ekološki prihvatljiv način.

Naš tim stručnjaka za čišćenje separatora masti koristi napredne procese da temeljno i efikasno očisti sve vrste separatora i taložnika, a istovremeno obezbeđuje da štetan otpad bude sigurno zbrinut uz minimalno narušavanje vašeg poslovanja.

BRZA VODA DOO je vaš stručni partner specijalizovan za čišćenje separatora masti i drugih rezervoara.

Upravljanje industrijskim otpadom - odgušenje kanalizacije - crpljenje otpadnih materija- Brza Voda doo Beograd

Dovoljno je da pozovete na: Fix: 011/322-17-13 ili na: Mob: 063/833-00-05 i stručna ekipa firme BRZA VODA doo za čišćenje separatora masti će doći da izvrši procenu i predloži najbolja rešenja za trenutnu situaciju i budućnost.


ODGUŠENJA
UA-110278361-1