Ispitivanje vodovodne mreže

Ispitivanje vodovodne mreže se radi uglavnom kada klijenti nisu sigurni u stanje vodovodnih instalacija ili kada postoje curenja koja se ne mogu lako otkriti.

Posle ispitivanja vodovodnih instalacija, vodoinstalateri će prikazati sve rezultate pregleda vodovodnih instalacija i predložiti popravke ili druge usluge po potrebi. Pregled vodovodnih instalacija pruža uvid u stanje i obezbeđuje jednostavna rešenja, čime se izbegavaju veća oštećenja i kvarovi na vodoinstalaciji. Vodoinstalateri firme BRZA VODA doo su visoko stručni, a koriste moderne sisteme za ispitivanje vodovodnih instalacija radi postizanja kvalitetnih rezultata .

Ispitivanje vodovodne mreže - Otkrivanje curenja i kvarova na vodoinstalaciji

Naši vodoinstalateri mogu ispitati kompletan sistem vodovoda, a mogu umesto toga i da ispitaju i poprave samo jedan deo. Trudimo da posao obavimo profesionalno, brzo i kvalitetno, kako bi svaki klijent bio zadovoljan i kako bi se izbegli svi mogući problemi ubuduće!

U sklopu ispitivanja vodovodnih instalacija, pre ili posle intervencije, koju vodoinstalateri firme BRZA VODA doo može se uraditi:

  • Provera cevi za vodu i spojeva
  • Detekcija curenja vode iz cevi i ventila
  • Kontrola brzine oticanja vode u odvod

Ukoliko želite da se izvrši ispitivanje, snimanje kanalizacije ili odgušenje kanalizacije možete nas kontaktirati na: Fix: 011/322-17-13 ili na: Mob: 063/833-00-05 kao i putem maila rade.brzavoda@gmail.com


ODGUŠENJA
UA-110278361-1