Odgušenje sudopere

Odgušenje sudopere je, kao i odgušenje ostalih odvodnih kanalizacionih cevi u kuhinji je takođe veoma često pružana vodoinstalaterska usluga. Sudopere i odvodi sudo mašina su često izvor masnoća i ostataka hrane koja se taloži u cevima kanalizacije koje vode do glavne linije. Taloženje masnoća i deterdženata na zidovima cevi prouzrokuje smanjenje preseka cevi i na taj način smanjuje mogućnost nesmetanog oticaje vode. Odgušenje sudopere može biti veoma jednostavno, ali u određenom broju slučajeva i kompleksan posao

Otpusavanje sudopere - Odgušenje kanalizacije u kuhinjiZagušenje sudopere se može primetiti kroz različite simptome koje ne bi trebalo zanemarivati, već treba učiniti sve na otklanjanju uzroka zagušenja na vreme, kako se ne bi došlo u situaciju potpunog zapušenja odvoda sudopere.

Zagušenje odvoda sudopere ili sudo-mašine može dovesti i do zagušenja vertikale što može prouzrokovati izlivanje otpadnih voda u stanu ili kod komšija. Izlivanje otpadnih voda iz vertikale sudopere može naprviti veliku štetu, kako u kuhinji tako i u drugim delovima stana.

Bez obzira na stepen zagušenja odvoda sudopere, stručni tim vodoinstalatera firme Brza Voda može izvršiti odgušenje sudopere i odvoda sudo-mašine veoma brzo i efikasno.

Bez obzira na doba dana ili noći, dan u nedelji ili praznik, naša ekipa vodoinstalatera je spremna od 00-24.

Poslaćemo tim vodoinstalatera službe za hitne intervencije što je pre moguće, kako bi rešili problem i izvršili odgušenje sudopere.

Pozovite na: 063/833 00 05 ili ‎011 322 17 13 i stručna ekipa vodoinstalatera će profesionalno i kvalitetno rešiti svaki problem.


ODGUŠENJA
UA-110278361-1