Odgušenje vertikale

Vodoinstalateri firme Brza Voda pružaju usluge čišćenja kanalizacije u stambenim i poslovnim objektima. Vršimo odgušenja podnih odvoda, tuševa, sudopera, kada i svih drugih elemenata kanalizacionog sistema. Brzo i jednostavno čistimo čak teška zagušenja kanalizacije. Vodoinstalateri firme Brza Voda će vratiti funkcionalnost starim kanalizacionim sistemima korišćenjem najsavremenije opremu u oblasti održavanja kanalizacije i vodoinstalacija, a i ponuditi rešenja za redovno preventivno održavanje.

Odgušenje vertikale kanalizacije - Odgušenje kanalizacije BeogradKada se radi o zagušenju vertikale, bilo da se radi o kuhinskoj ili vertikali u kupatilu, taj problem pogađa sve koji tu vertikalu kanalizacije koriste. U tehničkom pogledu, najugroženiji su oni koji se po vertikali nalaze iznad blokade koja se u cevi stvara. Pravovremenim odgušenjem vertikale se mogu izbeći svi problemi koji mogu nastati, kao što su izlivanje otpadnih voda iz sudopere, izlivanje knalizacije iz WC šolje i sl.

Vodinstalateri sa iskustvom, kakve ima firma Brza Voda, mogu vrlo brzo otkriti o kakvom se problemu radi i ponuditi rešenje. Odgušenje vertikale kanalizacije se obično vrši mašinski, kad god je to moguće, ali bez obzira na pristupačnost i ostale uslove, sigurni smo da možemo pomoći.

Česta zagušenja vertikala u zgradi ili poslovnom objektu mogu biti znak da se radi o ozbiljnijem problemu sa kanalizacijom, pa preporučujemo obavljanje ispitivanja, odnosno snimanja kanalizacionih cevi kamerom. Snimanjem kanalizacije se mogu otkriti opstrukcije ili nepravilnosti u načinu postavljanja, kao i oštećenja na kanalizacionim cevima. Nakon snimanja se može doneti ispravna odluka o načinu rešavanja problema. U nekim slučajevima je to zamena dela kanlizacione cevi ili zamena cele vertikale, naravno, gde je to moguće uraditi.

Vodoinstalateri firme Brza Voda koriste i testirane profesionalne metode za dijagnozu problema sa korenjem u kanalizacionim cevima.

Nakon detekcije problema sa zagušenjem vertikale vodoinstalateri će predložiti rešenja i u dogovoru sa vlasnikom kuće ili stanarima zgrade izvršiti neophodne radove.

Vaše potpuno zadovoljstvo našim vodoinstalaterskim uslugama je naš cilj, a maksimalno smo posvećeni kvalitetnim i efikasnim rešenjima u oblasti odgušenja kanalizacije.

Pozovite na: 063/833 00 05 ili ‎011 322 17 13 i stručna ekipa vodoinstalatera će profesionalno i kvalitetno rešiti svaki problem.


ODGUŠENJA
UA-110278361-1